Vi gør udlejning
digital & intuitiv

Udlejningsprocesser kan være langtrukne, besværlige
& usikre - Vi gør dem hurtige, nemme & sikre.

Vi gør udlejning digital & intuitiv
Vi gør udlejning digital & intuitiv Vi gør udlejning digital & intuitiv

Læs mere

En mere effektiv udlejningsproces
En mere effektiv udlejningsproces

En mere effektiv udlejningsproces

Rently tilbyder GDPR-godkendt effektivisering af udlejningsprocessen. Hos os kan du nemt få indsigt i fremtidige lejere, opbygge digitale lejekontrakter og opbevare eksisterende kontrakter i skyen.

Filiosofi

Tryg & sikker lejeproces

Tryg & sikker lejeproces

Rently tilbyder GDPR-godkendt effektivisering af lejeprocessen. Hos os kan du nemt få indsigt i fremtidige lejere, opbygge digitale lejekontrakter og opbevare eksisterende kontrakter i skyen.

PropTech tilgængeligt for alle

PropTech tilgængeligt for alle

Vi går ind for at innovative PropTech teknologier, skal være tilgængelig for alle typer udlejere. Derfor finder du ingen uigennemskuelige prisstrukturer og opstartsomkostninger hos os.

Brugercentreret tilgang

Brugercentreret tilgang

Kræfterne bag Rently har samlet set over 20 års erfaring med digitalisering af arbejdsprocesser. Alt sammen med en fundamental overbevisning om en brugercentret tilgang til løsningerne.

Investeret i af Innovationsfonden
Investeret i af Innovationsfonden

Investeret i af Innovationsfonden

I april 2019 investerede Innovationsfonden et større beløb i Rently, i form af deres InnoBooster. Her investerer de i nøje udvalgte virksomheder, med innovative produkter, der besidder stort potentiale.

PropTech Denmark Founding Member
PropTech Denmark Founding Member

Founding Member
PropTech Denmark

Rently er et stolt og aktivt Founding Member i brancheorganisationen, PropTech Denmark, der hjælper med at accellere teknologisk udvikling og digital transformation indenfor ejendomsbranchen.

Vi lever & ånder
for PropTech

Vores rejse har været lang & lærerig. Vi startede i 2016 med en vision om at revolutionere de gængse & forældede udlejningsprocesser.

Rently Founders - Peter H. Lange & Niklas Mathiesen

Founders af Rently; Peter H. Lange (tv.) & Niklas Mathiesen

Niklas Mathiesen og Peter H. Lange skabte i fællesskab med Nadim Stub, som var administrerende direktør ved PropTech Denmark, den første reelle PropTech virksomhed i Danmark, RentSafe. Vi var de nye i klassen og mødte en del modstand fra de etablerede spillere på boliglejemarkedet. Samtidigt var der dog også tegn på, at vores tilgang og fremgangsmåder skabte inspiration og visioner i branchen. RentSafe var igennem en hård men spændende rejse hvor alle spillede en aktiv rolle i at få afprøvet så mange forskellige tilgange til digitalisering af lejeboligbranchen som muligt.

De visioner, der lå bag, og de erfaringer der blev høstet, er i dag grundlaget hos både PropTech Denmark og Rently. PropTech Denmark har i den grad formået at tiltrække en lang række af både store og små virksomheder på det danske marked, som alle har PropTech interessen til fælles. Dette afspejler det store potentiale, der er blevet skabt for PropTech i Danmark.

Med Rently har vi valgt at fokusere på at skabe en solid platform til effektivisering af en række udlejningsprocesser. Herunder har vi skabt et værktøj til Screening af lejeansøgere, samt et værktøj til opbygning, afsendelse og underskrift af digitale lejekontrakter. Hele missionen med Rently er, kort fortalt, at forenkle og optimere udlejningsprocesserne med brugercentreret design og funktionalitet som drivkraft.

Vores mål er ikke “blot” screening af ansøgere og et digital lejekontraktforløb – det ville være for nemt. Hele Rently teamet sigter derimod på at optimere og digitalisere en lang række trin og processer, der er tæt forbundet til hele udlejningsrejsen – både for udlejer og lejer.

Kalvebod Brygge 39 – 41

1560 København

www.les.dk

Reg.nr.          7854

Kontonr.       3995399

www.jyskebank.dk